BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

mari exercise!!

mari exercise!!

If you look inside a girl's heart

you'd sees how much she really cries,

you'll find secrets hidden, best friends, and lies,

but what you'll see the most is how hard it is

to stay strong when nothing's right

and everything's wrong.


[ unknown ]

Monday, December 21, 2009

stay the same - joey mcintyre

Stay The Same
Artist: Joey McIntyre
Composer: Joey McIntyre

Chorus
Don't you ever wish you were someone else,
You were meant to be the way you are exactly.
Don't you ever say you don't like the way you are.
When you learn to love yourself, you're better off by far.
And I hope you always stay the same,
cuz there's nothin' 'bout you I would change.

Verse
I think that you could be whatever you wanted to be
Stay The Same lyrics on
http://music.yeucahat.com/song/English/509-Stay-The-Same~Joey-McIntyre.html

If you could realize, all the dreams you have inside.
Don't be afraid if you've got something to say,
Just open up your heart and let it show you the way.

Chorus

Believe in yourself.
Reach down inside.
The love you find will set you free.
Believe in yourself, you will come alive.
Have faith in what you do.
You'll make it through.

Thursday, December 17, 2009

jangan layan post ni.. aku sangat jahat..

aku tak sangka perangai aku teruk sangat...
babah penah cakap perangai aku macam anak haram, hari ni mak pulak cakap.. ramai org kate perangai aku macam kak nun dan mak cik maimun.. kak nun, anak longlia.. sangat jahat... makcik maimun plak, adik babah.. perangai die ya Allah... dengan lasernyer, kurang ajar.. aku tak suka die.. so, aku nih perangai macam dia ker? mak yang cakap.. ade org kata (ke mak yang cakap?) perangai aku macam diorang...

aku tak paham la... aku nih sangat teruk ker? aku tak penah mintak izin ker kalau aku nak kuar rumah nak pegi mana2.. well, kalau yang dekat2 nih memang aku kadang2 tak mintak izin kot.. tapi kalau nak pegi jauh2, aku mintak izin.. aku tau, aku mmg mintak izin. derhaka laa aku kalau aku kuar gi mana2 tak mintak izin.. mungkin cara aku mintak izin tuh tak baik kot.. yer la, dah perangai macam kak nun atau makcik maimun... maknanya, mintak izin pon cara kurang ajar kot.. setiap kali mak nak marah, nape nak ungkit benda lepas2?? mak tanya ape yang aku nak marah sangat bang cik bile die mintak nak pegi umah amira.. umah amira ade buat wedding sepupu dia.. kenapa aku marah sangat?

aku rasa.. bangcik senang sangat dapat ape yang die nak... nak pegi mana2, senang jer boleh pegi.. nak ape2.. boleh laa.. aku pon dapat gak kalau aku nak ape2.. tapi, entah laa... susah la nak cakap.. (susah nak cakap ke atau aku yang memang nak mendenykan ape yang aku dapat? - kalau perangai aku mmg macam kak nun dan mak cik maimun, aku mmg deny laa)
kalau pasal kerja, mmg aku tak ade masalah ngan bangcik... die mmg kuat kerja.. bandingkan dia ngan abang. bangcik mmg kuat lagi kerja.. kesian kat bgcik sebab babah selalu marah dia tanpa sebab... kalau pasal kerja, bangcik mmg tiptop.. mmg aku respek..

mak cakap, kalau datang ape2 hal pasal amira.. makwe bangcik.. aku jadi macam pelik sangat.. agaknyer sebab aku nih dah tua kot.. gemok gedempol.. gajah pon tak gemok macam aku.. aku nih gemok macam babi.. betul.. gemok sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat gemok.. babi tengok aku mmg die hi5 kat aku.. member dia kan dia kata... pastu dah 26.. dah tua.. tak ade sape pon nak kat aku... mak pon dah malu dah.. semua manusia dah tanya anak mak yang sorang nih tak ada org mintak.. sorry la mak, angah sangat gemok dan buruk.. susah angah nak paksa lelaki suka dan nak kawin ngan angah.. nak rasuah kawin kontrak pon.. duit tak ada... bangcik pulak, laku.. biar bangcik kawin dulu la...

gemuk kan aku.. buruk sangat... sorry la manusia sekalian alam... atas kewujudan aku yang amat menyakitkan mata, menyakitkan hati... kehadiran aku sebagai minah obes yang sangat buruk perangai.. maafkan aku... maafkan aku sangat2...

Saturday, December 12, 2009

the climb...

The Climb Lyrics - miley cyrus


I can almost see it,
That dream I'm dreamin'
But theres a voice inside my head sayin'
You'll never reach it

Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking

But I gotta keep tryin'
Gotta keep my head held high
Theres always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a up-hill battle
Sometimes i'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about whats waiting on the other side
Its the climb

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down
But, No, I'm not breaking
I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember Most, yeah
Just gotta keep goin'

And, I, I got to be Strong
Just Keep pushing, on
'Cause theres always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a up-hill battle
Sometimes i'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about whats waiting on the other side
Its The Climb

Theres always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a up-hill battle
somebody's gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about whats waiting on the other side
Its the climb



LOVE THIS SONG!!!!

Friday, December 11, 2009

work out..

yayyy.. dah start my work out session at celebrity fitness.. it is quite costly, but worth to try..
my s0-called personal trainer.. named adif.. from jitra.. ahaha.. kanak2 lagi laa tapi.. i mean, 2 years younger perhaps... but everything is just so cool...
okay.. last night, ade buat domething maybe la.. called slider.. ya tuhan.... lenguhnye kaki, macam nak tercabut kaki aku. paha rasa macam kena perah... seriously.. sampai bangun pagi tuh masih terasa lagi sakitnya.. serious... sakit tahap cipan..

but, the game must go on... sakit macam mana pon.. i have to struggle!! yeahh.. seronoknye kalau time jem kawen bulan 5 nanti boleh kurangkan berat badan tak banyak on tak ape.. 10 kgs lost wont make any much differences.. right? ehehe