BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

mari exercise!!

mari exercise!!

If you look inside a girl's heart

you'd sees how much she really cries,

you'll find secrets hidden, best friends, and lies,

but what you'll see the most is how hard it is

to stay strong when nothing's right

and everything's wrong.


[ unknown ]

Thursday, October 29, 2009

tayar dipancitkan??

aku tensyen... aku bengang sangat2... aku kene tukar tayar keta..

tayar keta aku kena pancit masa hari isnin hari tu.. aku tak tau la sape yang buat.. ade budak kate nampak beruk2 dari kelas 2 luhur yang buat.. ade yang kate budak form 1 yang buat.. aku tak tau la..
boleh lak, bgtau kat cikgu disiplin yang baru nih.. cikgu B*n*... die suruh aku carik.. siasat sendiri.. nanti dah kompom sape org die, bg kat die.. aku bengang giler... baik aku buat keje cikgu disiplin macam tuh.. mana aku ade skill nak buat budak2 mengaku.. aku iyerkan aje ade la... tolonglahhhhh..
alang2 dah flat tayar keta tuh... mmg rosak rim aku sbb kene alih keta gak untuk perhimpunan... rim aku calar habis... aku tukar tayar trus.. babah bayar... rm 300 untuk 2 tayar.. bangcik sih tukar 4, 4 jer.. tapi, duit tuuuhh.. dah la gaji bulan depan hujung bulan baru dapt.... habis la.. aku keringggg giler..

aktiviti menukar tayar... nasib baik ada anas@teratakindah menolong dan membantu menukarkan tayar kereta ku itu... tak lupe cikgu kepada cikgu firdaus.. hubby cikgu noraini yang juga telah membantu menghiburkan hati dan suasana yang gelap.. pukul 7.15pm itu..

lagi gambar anas yang sedang berusaha meng'jek'kan keta... ehehehe..

terima kasih laa sangat2 pada seua... budi baik anda semua tak terbalas....
nak carik budak2 yang bertanggungjawab menjahanamkan kereta saya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thursday, October 15, 2009

so much to say...

there is a lot of things that i wanna say.. i wanna share with others.. or simply said, wanna write it in my emotional-covered-blog...

but, i have no idea what to write.. there like loads of interesting events happened..... but eventually, i dont know what to write.. okay.. i will list it down then..

1. babah already dekat rumah... dah semakin pulih.. bab ingatan tuh, kureng sket.. tapi alhamdulillah..... syukur pada Allah...

2. ............................................................. aku dah lupe... aaaaaaa..

what the hell is wrong with me???? please somebody.. help me..

Wednesday, October 7, 2009

relief...

babah dah keluar dari ICU..
alhamdulillah... kawan2 dan students aku yang selama nih concern about my father.. thank you very much...
aku lega sangat2.... bile dah keluar dari icu tuh macam separuh beban dlm kepala dah abeh... masuk wad biasa.. maknanya keadaan dah tak begitu kritikal.. alhamdulillah....
terima kasih sangat pada semua yang mendoakan... tak tau macam mana nak balas...
anak2 murid aku.. atikah, syazana... kawan2.. atiyah, yong adilah... ramai lagi.. terima kasih banyak2...

saya sayang anda semuaa!!!!