BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

mari exercise!!

mari exercise!!

If you look inside a girl's heart

you'd sees how much she really cries,

you'll find secrets hidden, best friends, and lies,

but what you'll see the most is how hard it is

to stay strong when nothing's right

and everything's wrong.


[ unknown ]

Tuesday, February 17, 2009

teacher ohh.. teacher

adihh.. dah bape minggu ek jadi cikgu.. alhamdulillah, takat ni tak ade raser malas2 nak bangun pagi pegi kerja.. tak ade perasaan malasnyer nak pegi kerja jumpa orang kat dlm bilik guru tuh... tak ade perasaan malasnye nak jumpa budak2.. alhamdulillah. semoga Allah sentiasa bukak hatiku untuk mengajar dan terus mengajar tanpa jemu..
seronok ade geng.. yong adilah pon dah jadi TEACHER!!! eeehehe.. ade gang.. yayy22..
so, same2 lah kite jadi cikgu yer.. aku berharap semoga kita semua happy dalam hidup.. jadi cikgu bukanlah yang paling aku impikan.. tapi ini adalah salah satu kerjaya yang aku harapkan.. agaknye its in my blood kot.. who knows kan.. my mom is a teacher.. good one, so agaknyer terpengaruh dengan mak jugak la tuh... ahaha..
tak ape.. berusaha!!

Tuesday, February 3, 2009

salam, cikgu yus..

ahahahah..... i feel weird every time students say.. Assalamualaikum cikgu".. Good Morning teacher".. aaawww... i feel special..
but then.. today is my second day at school.. tapi, pagi2 lagi... waktu pertama, 7.20 pagi...eh, bukan. waktu pertama kelas relief aku tuh elok jer.. budak2 yang baik.. waktu ke 4.. i'm supposed to take relief class mata pelajaran sivik im supposed.. kelas 4 kreatif.. budak2 tak ade dalam kelas... ish2.. jenuh aku mencarik.. pegi pejabat tanye budak2 tuh sebelum nih kelas ape.. ikut jadual waktu, PJK sebelum nih.. aku pon ke padang yang lecah tuh.. tapi tak ade.. last2.. aku malas nak layan.. balik bilik guru jer la.. buat tak tau...
pastu, kelas relief lagi.. kelas 3 ehsan dan 3 aktif.. pon budak2 tuh tak ade.. pusing lagi mencarik.. dah la sekolh tuh besar.. geramnyer aku.. kasut tak guna tuh.. melecet kaki aku.. aduhhhh...
tapi tak ape.. seronok jer rasanya.. thats the challenge la my mom said.. its okay then.. berusahalah yusyaila!!!!!